29 decembrie 2018

Cuvantul lui Dumnezeu mi-e dat ca sa il spun




Cristos este Fiul lui Dumnezeu asa cum l-a creat El. E Sinele pe care Il impartasim, care ne uneste unul cu altul, si totodata cu Dumnezeu. E Gandul ce isi are inca locul in Mintea care e Sursa Lui. El nu Si-a parasit sfanta casa, nici nu Si-a pierdut inocenta in care a fost creat. Sta vesnic neschimbat in Mintea lui Dumnezeu.


Cristos e legatura care te tine una cu Dumnezeu si garanteaza ca separarea nu e decat o iluzie a disperarii, caci speranta isi va avea vesnic locul in El. Mintea ta face parte dintr-a Lui si a Lui dintr-a ta. El e partea in care sta Raspunsul lui Dumnezeu, unde s-au luat deja toate deciziile si visele s-au incheiat. El ramane neatins de orice percep ochii trupului. Caci, desi Tatal Lui a pus in El mijloacele mantuirii tale, El ramane totusi Sinele Care, aidoma Tatalui Sau, nu cunoaste pacat.


LECŢIA 276 –

Cuvantul lui Dumnezeu mi-e dat ca sa il spun.

Care este Cuvantul lui Dumnezeu? 

"Fiul Meu e pur si sfant ca Mine Insumi." 

Asa a devenit Dumnezeu Tatal Fiului pe care il iubeste, caci asa a fost creat el.. Fiul Lui nu a creat cu El acest Cuvant, pentru ca Fiul Lui s-a nascut tocmai prin acesta. Sa Ii acceptam Paternitatea, si ni se da totul. Daca negam ca am fost creati in Iubirea Lui, negam Sinele nostru, ca sa fim nesiguri de Cine suntem, de Cine este Tatal nostru si de scopul in care am venit. Si totusi, nu trebuie decat sa Il recunoastem pe Cel Care ne-a dat Cuvantul Lui cand ne-a creat, ca sa ne aducem aminte de El si sa ne amintim astfel Sinele nostru.

Tata, Cuvantul Tau este al meu. Si pe acesta il voi spune tuturor fratilor mei, care mi-au fost dati sa tin la ei ca la ai mei, asa cum sunt iubit, binecuvantat si mantuit si eu de Tine.




LECŢIA anterioară__ „A COURSE IN MIRACLES”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu