21 aprilie 2016

AJUTOR ANGELIC




          Studiile au aratat ca 86% dintre oameni cred in existenta Ingerilor. Daca nu va place conceptul de Inger, il puteti aborda ca stiinta, insa nu este atat de amuzant. Invatatura ezoterica despre Ingeri este ca acestia sunt unda de viata cu un pas inaintea undei de viata omeneasca. Ei functioneaza intr-o frecventa cu mult mai subtila decat cea a lumii fizice si, din acest motiv, nu sunt vazuti in mod normal. Spre deosebire de noi, Ingerii nu invata prin procesul mental, ci prin experientele emotionale. Se spune ca ei nu au liber arbitru, ci sunt programati sa indeplineasca voia Domnului.

          Ingerilor le place sa ne ajute, deoarece invata din raspunsul nostru emotional, insa daca cererile noastre nu sunt aliniate cu calauzirea lor divina, nu ne pot ajuta. Prin urmare, daca cerintele noastre sunt bune – nu doar pentru noi, ci si pentru ceilalti si planeta – atunci o mica armata de Ingeri este gata sa ne ajute.

          Ingerii raspund cel mai bine atunci cand dorinta este exprimata printr-un cantec. Le place enorm de mult sa li se cante. Cantecele pot fi simple, insa le plac versurile care rimeaza. Am demonstrat de multe ori puterea pe care Ingerii o au. Dincolo de coincidenta, dincolo de intamplare, aceasta chiar functioneaza.

          Daca preferati o abordare stiintifica, atunci trebuie sa intelegeti legea universala a rezonantei. In planul fizic, opusii se atrag. La nivelurile mai rafinate, se intampla chiar invers, iar cele care se aseamana se aduna. Gandurile sunt energie, iar energia se extinde, atrage frecvente asemanatoare, iar apoi se contracta. Prin urmare, dorintele concentrate, de natura altruista, se materializeaza fara exceptie.

          Cu toate acestea, idea de Ingeri este cu mult mai interesanta. Puteti angaja un Inger pentru orice treaba. Un Inger al carierei pentru o noua slujba, un Inger de cazare pentru o noua locuinta, un Inger contabil pentru afaceri si taxe, un Inger al dragostei si/sau al relatiilor si asa mai departe.

          Procedura consta in intocmirea unei liste detaliate, concise, in care sa descrieti exact ceea ce doriti.

          La final, scrieti ”sau ceva mai bun, daca se poate”.

          Apoi puneti lista intr-o carte importanta pentru voi, cum ar fi Biblia, Coranul, invataturile lui Buddha si cereti ajutorul unui Inger. Veti fi uimiti de rezultatele care apare, cel mai adesea intr-un mod neasteptat.

= Jasmuheen =


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu