8 ianuarie 2019

Adevarul raspunde la fiecare chemare pe care I-o adresam lui Dumnezeu





Sunt sfantul locas unde Dumnezeu Insusi e acasa. Sunt Cerul in care sta Iubirea Lui. Sunt Insasi sfanta Lui Nepacatosenie, caci in puritatea mea sta a Lui. 


Noi suntem aducatorii mantuirii. Ne acceptam rolul de mantuitori ai lumii, izbavita prin iertarea noastra conjugata. Si acest dar al nostru ni se da noua prin urmare. Il consideram pe fiecare frate si percepem totul bland si bun. Nu cautam o functie dincolo de poarta Cerului. Cunoasterea va reveni cand ne vom indeplini rolul. Ne preocupa doar sa primim adevarul cum se cuvine.



LECŢIA 357 –

Adevarul raspunde la fiecare chemare pe care I-o adresam lui Dumnezeu, raspunzand mai intai la miracole si apoi revenind la noi pentru a fi el insusi.

Iertarea, reflectia adevarului, imi spune cum sa ofer miracole si cum sa scap astfel din inchisoarea in care cred ca traiesc. Sfantul Tau Fiu mi-e aratat, mai intai in fratele meu, apoi in mine. Vocea Ta ma instruieste cu rabdare sa Iti aud Cuvantul si sa dau cum primesc. Si, privindu-Ti astazi Fiul, Iti aud Vocea instruindu-ma cum sa gasesc calea care duce la Tine, dupa cum ai stabilit Tu sa fie aceasta cale:

"Vezi nepacatosenia lui si fii vindecat."






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu