4 ianuarie 2019

Judec toate lucrurile asa cum vreau sa fie




Iata Judecata de pe urma a lui Dumnezeu:

"Tot sfantul Meu Fiu esti, de-a pururi inocent, de-a pururi iubitor si de-a pururea iubit, la fel de nelimitat cum este si Creatorul tau, complet neschimbator si de-a pururi pur. Trezeste-te, de aceea, si revino la Mine.

Eu sunt Tatal tau si tu esti Fiul Meu."



LECŢIA 311 –

Judec toate lucrurile asa cum vreau sa fie.

Judecata a fost facuta sa fie o arma folosita impotriva adevarului. Ea separa lucrul impotriva caruia se foloseste si il scoate in relief ca si cum ar fi un lucru aparte. Si apoi face din el ce vrei sa fie. Ea judeca ce nu intelege, pentru ca nu poate vedea totalitatea si, de aceea, judeca fals. Sa nu o folosim astazi, ci sa facem din ea un dar inchinat Celui Care are o alta intrebuintare pentru ea. El ne va usura de agonia tuturor judecatilor pe care le-am facut in defavoarea noastra si va restabili pacea mintii dandu-ne Judecata lui Dumnezeu asupra Fiului Sau.

Tata, asteptam azi, cu mintea deschisa sa Iti auzim Judecata asupra Fiului pe care il iubesti. Noi nu il cunoastem si nu il putem judeca. Asa ca lasam Iubirea Ta sa decida ce anume trebuie sa fie cel pe care l-ai creat ca Fiu al Tau.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu