3 ianuarie 2019

Imi petrec ziua de azi in neinfricare si iubire





A Doua Venire e timpul in care toate mintile se pun in mainile lui Cristos, sa fie redate spiritului in numele adevaratei creatii si al Voii lui Dumnezeu. A Doua Venire e singurul eveniment din timp pe care timpul insusi nu il poate afecta. Caci fiecare dintre cei ce au venit sa moara sau vor veni sau sunt prezenti acum este la fel de liber de tot ce a faurit. Prin aceasta egalitate, Cristos a restabilit o singura Identitate, prin care Fiii lui Dumnezeu recunosc ca sunt cu totii unul singur.


   Iar Dumnezeu Tatal ii surade Fiului Sau, unica lui creatie si singura Lui bucurie.


LECŢIA – 310

Imi petrec ziua de azi in neinfricare si iubire.


Ziua de azi, Tata, vreau sa mi-o petrec cu Tine, dupa cum ai ales sa fie toate zilele mele. Iar experienta prin care voi trece nu e deloc temporala. Bucuria de care am parte nu e produsul zilelor sau ceasurilor, caci ii vine din Cer Fiului Tau. Ziua de azi va fi gingasul Tau imbold sa imi aduc aminte de Tine, chemarea delicata pe care i-o adresezi sfantului Tau Fiu, indiciul ca mi-a parvenit harul Tau si ca e Voia Ta sa fiu eliberat astazi.

Ne petrecem ziua de astazi impreuna, tu si eu. Si lumea intreaga se alatura cantecului de multumire si bucurie pe care I-l inchinam Celui Ce ne-a dat mantuire si ne-a eliberat. Suntem readusi la pace si sfintenie. In noi nu e loc astazi pentru frica, caci am primit iubirea cu bucurie in inimi.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu