28 decembrie 2018

Astazi ma voi folosi doar de viziunea lui Cristos





Or cata vreme vom mai vedea aceasta sfanta fata, de vreme ce ea nu e decat simbolul faptului ca timpul invatarii a trecut si scopul Ispasirii e in sfarsit atins? 

Sa cautam deci si sa gasim chipul lui Cristos si sa nu privim nimic altceva. Contemplandu-i slava, ne vom da seama ca nu avem nevoie de invatare, nici de perceptie, nici de timp nici de nimic altceva, doar de sfantul Sine, Cristosul pe care Dumnezeu l-a creat ca Fiu al Sau.



LECŢIA 271 –

Astazi ma voi folosi doar de viziunea lui Cristos.

In fiecare zi, in fiecare ceas, in fiece clipita, aleg ce vreau sa vad, sunetele pe care vreau sa le aud, marturiile care atesta ce vreau sa fie adevarul pentru mine. Astazi aleg sa vad ce ar vrea Cristos sa vad, sa ascult Vocea lui Dumnezeu si sa caut marturiile la ce e adevarat in creatia lui Dumnezeu. In ochii lui Cristos, lumea si creatia lui Dumnezeu se intalnesc si, cand se reunesc, toata perceptia dispare. Blanda Lui vedere izbaveste lumea de moarte, caci tot ce vede El nu poate sa nu traiasca, amintind de Tata si Fiu; Creator si creatie, unificati.

Tata, viziunea lui Cristos e calea care duce la Tine. Ce vede El pofteste amintirea Ta sa mi se redea. Si pe aceasta o aleg, sa fie ce vreau sa vad astazi.




LECŢIA anterioară__ „A COURSE IN MIRACLES”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu