29 decembrie 2018

Ce limite pot sa ii pun Fiului lui Dumnezeu?




Atunci cand iertarea se aseaza in lume si pacea vine la fiecare dintre Fiii lui Dumnezeu, ce ar mai putea tine lucrurile separate, ce mai ramane de vazut decat chipul lui Cristos?

Sa cautam deci si sa gasim chipul lui Cristos si sa nu privim nimic altceva. Contemplandu-i slava, ne vom da seama ca nu avem nevoie de invatare, nici de perceptie, nici de timp nici de nimic altceva, doar de sfantul Sine, Cristosul pe care Dumnezeu l-a creat ca Fiu al Sau.


LECŢIA 280 –

Ce limite pot sa ii pun Fiului lui Dumnezeu?

Cel pe care Dumnezeu l-a creat fara limite e liber. Ii pot inventa o inchisoare, dar numai in iluzii, nu in adevar. Niciun Gand de-al lui Dumnezeu nu a parasit Mintea Tatalui sau. Niciun Gand de-al lui Dumnezeu nu e limitat defel. Niciun Gand de-al lui Dumnezeu nu e decat de-a pururi pur. Pot oare sa ii pun limite Fiului lui Dumnezeu, al carui Tata l-a voit fara limite si aidoma Lui ca libertate si iubire?

Astazi sa il cinstesc pe Fiul Tau, caci numai asa imi gasesc calea spre Tine. Tata, nu ii pun limite Fiului pe care il iubesti si pe care l-ai creat fara limite. Cinstea pe care i-o dau lui este a Ta, iar ce e al Tau imi apartine, deopotriva, mie.



LECŢIA anterioară__ „A COURSE IN MIRACLES”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu