18 decembrie 2018

Ce sufera nu face parte din mine




Vom continua să avem un gând principal în toate zilele care urmează, şi vom folosi gândul respectiv pentru a ne prefaţa momentele de odihnă şi a ne calma minţile la nevoie.

 Spunem câteva cuvinte simple de bun venit şi aşteptăm să ni Se reveleze Tatăl, după cum ne-a făgăduit. L-am chemat, iar El a făgăduit că Fiul Lui nu va rămâne fără răspuns când Îi invocă Numele.

Acum venim la El doar cu Cuvântul Lui în minţi şi inimi, şi Îl aşteptăm să facă spre noi pasul despre care ne-a spus, prin Vocea Lui, că nu va ezita să Îl facă atunci când Îl vom invita. El nu Şi-a lăsat Fiul în toată nebunia lui, nici nu i-a înşelat încrederea în El. Oare credinţa Lui nu L-a făcut să merite invitaţia pe care o caută ca să ne facă fericiţi? O vom oferi, şi va fi acceptată. Aşa ne vom petrece acum momentele cu El. Rostim cuvintele de invitaţie pe care ni le sugerează Vocea Lui şi apoi îl aşteptăm să vină.

Acum se împlineşte profeţia. Acum se ţin şi se împlinesc toate făgăduinţele străvechi. Nu mai rămâne niciun pas pe care să îl separe timpul de săvârşirea lui. Căci nu putem acum să nu izbutim. Şezi în linişte şi aşteaptă-ţi Tatăl. El a voit să vină la tine când recunoşti că este voia ta să vină. Şi nu ai fi putut ajunge atât de departe dacă nu ai vedea, oricât de vag, că este voia ta.

Sunt atât de aproape de tine, încât nu putem să nu izbutim.


LECŢIA 248 –

Ce sufera nu face parte din mine.

Am renegat adevarul. Sa fiu acum la fel de exact in privinta renegarii falsului.
   Ce sufera nu face parte din mine. 
   Ce se necajeste nu sunt eu.
   Ce are parte de dureri e doar iluzie in mintea mea.
   Ce moare nu a fost viu in realitate niciodata si nu a facut decat sa parodieze adevarul despre mine insumi. 

Acum reneg conceptele de sine, inselaciunile si minciunile despre sfantul Fiu al lui Dumnezeu. Acum sunt gata sa-l accept din nou asa cum l-a creat Dumnezeu si cum este.

Tata, iubirea straveche pe care Ti-o port revine si ma lasa sa Iti iubesc din nou si Fiul. Tata, sunt asa cum m-ai creat. Acum imi amintesc Iubirea Ta si a mea. Acum inteleg ca ele sunt una si aceeasi.






LECŢIA anterioară__ „A COURSE IN MIRACLES”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu